Home
hgh dose
17th

Home

Scooterverzekeringen


Bent u op zoek naar een verzekering voor uw scooter? U bent hier op het juiste adres. Wij vergelijken verschillende aanbieders van scooter/brommer verzekeringen.

De prijzen van de verzekeraars verschillen nogal. Al gauw bespaart u honderden euro’s per jaar aan uw verzekering. Uiteraard is niet alleen de prijs van belang, de dekking is net zo belangrijk. Het kan u immers veel geld kosten indien u niet juist gedekt bent.

Vormen


Bij het kiezen van een scooterverzekering kunt u kiezen uit drie vormen. Dit zijn de WA, WA+ en de All Risk verzekeringen. Bij de WA verzekering bent u alleen verzekerd bij schade aan andere. Schade aan uw eigen voertuig wordt niet vergoedt.

De WA+ dekking is uitgebreider dan de WA, in bepaalde gevallen bent u wel gedekt voor schade aan uw eigen voertuig. Denk bijvoorbeeld aan schade door storm of brand en diefstal.

De All Risk dekking is de meest uitgebreide vorm. U bent hierbij verzekerd bij schade aan derden en schade aan uw eigen voertuig. Het maakt hierbij niet uit wie het veroorzaakt heeft. Uiteraard is deze variant ook de duurste, wel is deze aan te raden voor scooters jonger dan 3 jaar.

Eigenlijk lijkt de scooterverzekering erg op de autoverzekering als het gaat om de verzekeringsvormen. Beide gebruiken zowel de WA, WA+ en All Risk dekkingsvormen.